آخرین اخبار
کد مطلب: 78189
اعتراض فاطمه هاشمي به راي دادگاه
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 803

به گزارش سلام لردگان، "سيدوحيد ابوالمعالي" درباره اعتراض "فاطمه هاشمي" به حکم دادگاه انقلاب اظهار داشت: مدتي پيش موکلم صرفا به اين دليل که به علي لاريجاني توصيه کرد که از «حقوق مردم» نيز همان‌گونه که «از حقوق برادر خود، يعني آقاي فاضل لاريجاني در جلسه پخش فيلم توسط آقاي احمدي‌نژاد در مجلس دفاع کرد»، دفاع کند و به کنايه گفت که «اي کاش مهدي هاشمي هم برادر شما بود»؛ به اتهام نشر اکاذيب تحت تعقيب دادستاني قرار گرفت.

وي افزود: با وجود اين که بر اساس نص قانون، ‌رسيدگي به شکايت مزبور نياز به شکايت شاکي خصوصي داشت و در عين حال که دادگاه انقلاب نيز صالح به رسيدگي نبود، موکلم محاکمه و در نهايت به ? ماه حبس تعزيري محکوم شد که به مدت دو سال تعليق شده است.

ابوالمعالي با بيان اين که در آخرين روز مهلت ?? روزه قانوني با احتساب ايام تعطيل، لايحه اعتراضي خود نسبت به راي صادره عليه موکلم را تقديم دادگاه کرديم، گفت: اين لايحه با محورهايي همچون عدم صلاحيت دادگاه انقلاب براي رسيدگي، مخالفت راي صادره با روح قانون اساسي و حقوق بنيادين بشر، جرم نبودن نصيحت، انتقاد، توصيه به تحمل، پذيرش، استقبال از نصيحت و انتقاد به‌ عنوان بارزترين راهکار مشارکت سياسي وفق قانون اساسي و موضوعات شرعيه تهيه شد.

وکيل مدافع فاطمه هاشمي در پايان خاطرنشان کرد: از ديگر محورهاي اين لايحه نقض اصل برابري و مساوات افراد در برابر قانون، نقض آزادي بيان حتي در ساده‌ترين و ابتدايي‌ترين سطوح آن، هشدار به اين موضوع که صدور اين گونه آرا مي تواند بستر قانون‌گريزي و تفسير به راي و تفسير موسع و سليقه‌اي در دستگاه قضا و حقوق کيفري را فراهم کند، است.

گفتني است، فاطمه هاشمي ? شهريور ماه سال جاري به اتهام انتساب مطالب خلاف واقع به روساي قواي قضاييه و مقننه به شعبه ?? بازپرسي دادسراي فرهنگ و رسانه احضار و حدود يک ماه بعد براي او قرار مجرميت صادر و پرونده وي به شعبه اول دادگاه انقلاب ارسال و در نهايت دادگاه فاطمه هاشمي روز چهارشنبه - ?? دي ماه- در شعبه اول دادگاه انقلاب برگزار شد.

مرجع : سايت خبري باشگاه خبرنگاران جوان

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس